Team Øster Hus – Ridley forsterkninger av laget foran 2012 sesongen.

31
okt
ingressimg

Den 21 år gamle Vestfold gutten Frans Leonard Markaskard sykler for Team Øster Hus – Ridley i 2012.

Pressemelding Team Øster Hus – Ridley

Team Øster Hus – Ridley forsetter forsterkningen av laget foran 2012 sesongen.

Den 21 år gamle Vestfold gutten Frans Leonard Markaskard sykler for Team Øster Hus – Ridley i 2012.

Det er en stor glede å kunne tilby Frans-Leonard en plass på laget. Han er 21 år og har forsatt mye å hente som landeveis syklist. Markaskard er bosatt i Skoppum, midt mellom Horten og Tønsberg. Han ble i 2008 Norsk Mester for junior i terrengsykling. Erfaringen han har fra MTB sykkelen har han tatt med seg over i landeveissyklingen. I 2011 oppnådde han flere sterke resultater og har vist at han besitter sterke spurtegenskaper. Dette er noe vi vil utvikle videre i Team Øster Hus-Ridley. Han vil passe godt inn i laget og han vil kunne hente erfaring fra de mer erfarne rytterne på laget.

Han hadde flere sterke resultater i 2011 sesongen som: 4 plass på 5 etappe i Tour of Norway, 6 plass i Vuelta Ciclista Mallorca og 4 plass i NM gateritt.

Markaskard passer inn som ryttertype, han vil gli inn sosialt og ikke minst forsterke det fokuset Team Øster Hus-Ridley har på U23 klassen. Sportsdirektør Morten Hegreberg er glad for signeringen og tror Markaskard blir en solid tilvekst for laget. Han er en god spurter som vi gjerne vil videreutvikle. Men jeg ser også en rytter som kan tilføre laget kjørestyrke og bidra til gode resultater for laget, sier Morten Hegreberg.

Team Øster Hus – Ridley forsetter med flere offentliggjørelser i nærmeste fremtid. 

Best Regards

Morten Hegreberg
Sportsdirektør
Team Øster Hus - Ridley